O nama

Love Croatia Suveniri

je brand tvrtke Recens Studio d.o.o. iz Zagreba. Preko 25 godina iskustva u marketingu, grafičkom oblikovanju, ali i proizvodnji dovelo nas je do ideje kako bi na našem tržištu suvenira trebalo unijeti promjenu. Zato smo odlučili krenuti s proizvodnjom jedinstvenih personaliziranim suvenirima za svako i najmanje mjesto u lijepoj našoj. Uz to nudimo atraktivne cijene i male minimalne količine naružbe. Nadamo se da ćete biti zadovoljni našom ponudom i da ćemo surađivati na obostrano zadovoljstvo. Svaka Vaša sugestija je dobrodošla i molimo vas da nas kontaktirate preko maila ili na telefone ukoliko imate neke ideje ili prijedloge. 

Važno je napomenuti da sve naručene artikle proizvodimo baš za Vas i  s obzirom da su suveniri koje mi proizvodimo personalizirani za svako i najmanje mjesto u kojem postoji suvenirnica, komisijska prodaja i povrat proizvoda nije moguć.  


Kako krenuti?

Nakon besplatne registracije možete započeti s pregledom cijena i stavljanjem artikala u košaricu. Minimalnog iznosa narudžbe nema, jedino je dostava besplatna za narudžbe iznad 1500 Kn + PDV. Kada ste gotovi s odabirom artikala, napravite “checkout” i sustav će Vam automatski generirati ponudu koja stiže na Vaš e-mail. Nakon što primite ponudu, izvršite uplatu i pošaljite nam e-mail s potvrdom uplate.


Što nakon toga?

Nakon što potvrda o uplati stigne na naš mail i uplatu vidimo na našem računu, krećemo s izradom vaše narudžbe, odnosno naručenih artikala. S obzirom da sve artikle proizvodimo sami u našem proizvodnom pogonu, rokovi za izradu su relativno kratki, u pravilu između 4-6 radnih dana. Ukoliko zbog povećane gužve rokovi izrade budu produženi, pravovremeno ćemo vas obavijestiti. Nakon što su naručeni artikli proizvedeni, krećemo s pakiranjem i slanjem putem kurirske službe. O svakoj fazi narudžbe, proizvodnje, pakiranja i slanja biti ćete obaviješteni putem e-maila. 

Vaš Love Croatia Suveniri team.Vaš Love Croatia Suveniri team.