Uvjeti prodaje

Love Croatia suveniri je webshop namijenjen isključivo registriranim pravnim osobama kojima izdajemo R1 račun.

Kako krenuti?

Nakon besplatne registracije možete započeti s pregledom cijena i umetanjem artikala u košaricu. Trenutno je iznos minimalne narudžbe 500 Kn + PDV, što znači da ukupna minimalna vrijednost narudžbe odnosno zbira vrijednosti svih artikala na može biti ispod 500 Kn. 

Kada dostignete (ili prestignete) vrijednost od 500 Kn + PDV, možete krenuti dalje s upitom za ponudu koja stiže automatski. Nakon što ponuda stigne na Vaš mail, izvršte uplatu i pošaljite nam mail s potvrdom uplate . 


Što nakon toga?

Nakon što potvrda o uplati stigne na naš mail mi krećemo s izradom vaše narudžbe, dnosno naručenih artikala. S obzirom da sve artikle proizvodimo sami u našem proizvodnom pogonu, rokovi za izradu su relativno krati, u pravilu između 3-5 radnih dana. Ukoliko zbog povećane gužve rokovi izrade budu produženi, pravovremeno ćemo vas obavijestiti. Nakon što su naručeni artikli proizvedeni, krećemo s pakiranjem i slanjem putem kurirske službe. O svakoj fazi narudžbe, proizvodnje, pakiranja i slanja biti ćete obaviješteni putem e-maila.